Om elwinson

vårt ansvar

Vårt Företag

vilka vi är

Elwin’sOn Grafiska startade sin verksamhet okt-2013  efter en lång anställning på ett rulloffset o blankettryckeri i Markaryd. Hela 14,5 år blev det. Här jobbade jag som säljare och projektledare. Kundportföljen fylldes med nya trevliga kunder runt om i hela landet. I min nya roll som ägare till Elwin’sOn Grafiska kan jag nu ägna mig åt hela den grafiska processen med alla typer av trycktekniker där jag blir rådgivare i hela värdekedjan. Dessutom har jag satsat på att bli en spjutspets på profilreklam och tryck av profilkläder. M a o så hjälper vi dig med att hitta ditt produktmedia. 

vår affärsidé

elwinson grafiska har precis bytt namn till elwinson. detta för att underlätta för er som kund så det inte ska bli förväxlingar med andra snarlika företagsnamn.
Vår affärsidé är enkel: vi ska tillhandahålla ett totalgrafiskt sortiment av Tryck på, kläder, trycksaker och förpackningslösningar. Vi ska vara ett givet alternativ för våra kunder.

Är att vägleda dig som kund genom hela den grafiska processen, från start till mål. Vårt ansvar gentemot dig är att du ska hitta exakt den produkt du söker med optimal kvalitet och funktion, med störst kostnadseffektivitet. 

Vi följer de åtagande vi har i GDPR lagen. Vi skyddar dina personliga rättigheter och uppgifter. Vi Sparar inte personliga uppgifter längre än nödvändigt. 

T ex vid adresserade utskick där vi får adressfiler från kund, så sparas de enbart så länge vi tror oss behöva informationen för att säkerställa att vi kan leverera ett bra arbete. 

Vår Vision

Är att vi ska vara det självklara valet av Ert behov  av trycksaker, såsom, kataloger, broschyrer, foldrar, visitkort, kuvert mm. 

Profilreklam som en marknadskanal, i form av alltifrån isskrapor, paraplyer till vattenflaskor med Er logo påtryckt. 

Klä sig snyggt hela vägen, från kontor till kundmötet. Vi tar hand om era Profilklädesbehov, med tryck av transfer eller brodyr. 

Vi ska verka utifrån Era behov och krav och utvecklas från den ständiga förändring vi befinner oss i den grafiska branschen. 

Vårt uppdrag

Är att vi ska verka tillsammans, utvecklas tillsammans, och göra de investeringar som är l lönsamma för att vi ska kunna leverera bra produkter till våra kunder i många år framöver. Vi ska ligga i frontlinjen för vår utveckling inom branschen. 

Totala antal tryck o brodyr
0 +
Nöjda Kunder
0 +
Trycksaksförfrågningar
0 +
Antal stängda affärer
0 +